Kotitalouden ja matematiikan lehtorin viransijaisuus ajalle 1.8.2024-31.7.2025
-

Julkaistu

Kotitalouden ja matematiikan lehtorin viransijaisuus ajalle 1.8.2024-31.7.2025

Kotitalouden ja matematiikan lehtorin viransijaisuus ajalle 1.8.2024-31.7.2025. Keskuskoulu ja lukio, Kinnula

Kinnulan kunnan perusopetuksessa on haettavana kotitalouden ja matematiikan lehtorin viransijaisuus ajalle 1.8.2024-31.7.2025.

Viran sijoituspaikka on Kinnulan keskuskoulu, jossa opiskelee noin 60 vuosiluokkien 7.-9. oppilasta. Kotitalouden tunteja vuosiluokilla 6.-9. (+lukio) on yhteensä 10 (+1) ja matematiikan tunteja 11.
Alakoulun kotitalouskerhot ovat olleet vuosi toisensa jälkeen suosittuja ja niitä on mahdollista pitää. Lisätunteja on mahdollista tarjota myös Suomenselän kansalaisopiston kautta.

Haemme innostavaa, kehityshakuista ja yhteistyökykyistä opettajaa, jolla on hyvät tiimityö- ja opetustaidot, hyvät tietotekniset valmiudet ja halu oppia uutta. Arvostamme hyviä ryhmänhallintataitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli oppiaine- ja vuosiluokkarajojen OPS:n tavoitteiden mukaisesti, sekä toivomme valmiutta opettaa eri kieli- ja kulttuuritaustoista tulleita oppilaita.

Valittavalta henkilöltä edellytämme kotitalousopettajan kelpoisuutta sekä matematiikan osaamista ja kykyä huomioida erilaiset oppijat kyseisissä aineissa. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös kelpoisuutta vailla olevat hakijat. Katsomme eduksi kokemuksen ko. tehtävistä. Katsomme myös eduksi positiivisen työotteen, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä monipuoliset opetustaidot.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla koulun opetuskielessä erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan.

Tehtävään valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä selvitys terveyden tilastaan.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään 20.6.2024 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella.

Alkuperäiset tutkintotodistukset otetaan mukaan mahdolliseen haastatteluun.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kotitalouden-ja-matematiikan-lehtorin-viransijaisuus-ajalle-1.8.2024-31.7.2025-kinnula-02-3-24-1/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!