Kinnulan Pekanrämeen tuulivoimapuiston osayleiskaava ja ympäristövaikutusten arviointi. Yhteinen tiedotus- ja keskustelutilaisuus tiistaina 6.6.2023 klo 17.00 Kinnulan seurojentalolla
-

Julkaistu

Kinnulan Pekanrämeen tuulivoimapuiston osayleiskaava ja ympäristövaikutusten arviointi. Yhteinen tiedotus- ja keskustelutilaisuus tiistaina 6.6.2023 klo 17.00 Kinnulan seurojentalolla

Kinnulan Pekanrämeen tuulivoimapuiston osayleiskaava ja ympäristövaikutusten arviointi

Yhteinen tiedotus- ja keskustelutilaisuus tiistaina 6.6.2023 klo 17.00 Kinnulan seurojentalolla

Myrsky Energia Oy suunnittelee Pekanrämeen tuulivoimapuistoa Kinnulan kunnan länsiosaan. Hanke muodostuu tuulivoimapuistosta ja sen tarvitsemasta sähkönsiirrosta. Tuulivoimapuiston koko on noin 1290 hehtaaria. Yhtiö on tehnyt Kinnulan kunnalle aloitteen osayleiskaavan laatimisesta.

Kinnulan kunnanhallitus on 8.12.2022 § 292 päättänyt kaavoituksen käynnistämisestä. Pekanrämeen tuulivoimapuiston osayleiskaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) on nähtävillä 31.5.-30.6.2023 kaavahankkeen projektisivuilla ja kunnanvirastolla. Hankkeeseen liittyy erillinen Ympäristövaikutusten arviointi (YVA), josta vastaa KeskiSuomen ELY-keskus.

Yleisötilaisuus

Sekä kaavaa että YVA: aa käsittelevä yhteinen yleisötilaisuus pidetään Kinnulan Seurojentalolla tiistaina 6.6.2023 klo 17 -19.

Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä. Etäosallistumislinkki tilaisuuteen.

Ohjeet etäosallistumiseen:

Voit avata linkin joko selaimella tai Teams -sovelluksessa. Tilaisuuden video- ja äänikanavat ovat kaksisuuntaisia eli yleisö kuulee ja näkee esiintyjät ja esityksen, ja voi itse myös osallistua esittämällä kysymyksiä.

Ennen tapahtumaa:

• Tarkista että internetyhteys toimii

• Käytä Google Chrome -selainta, jos sinulla ei ole Teams-sovellusta

• Tarkista tarvittaessa tietokoneen ääni- ja videoasetukset.

• Kirjaudu tilaisuuteen joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä, jotta puheenvuoroja antaessa puheenvuoron anto onnistuu helpommin.

• Vältä oman videokuvan jakamista kaistan säästämiseksi

Tapahtuman kulku:

• Tapahtuman alkupuolisko koostuu hankkeen esittelystä. Tämän osion ajan yleisön mikit pidetään mykistettyinä.

• Tapahtuman loppuosa on varattu kysymyksille. Pyydä puheenvuoroa käyttämällä ”Nosta käsi”-painiketta. Kun saat puheenvuoron, voit avata mikkisi. Muun ajan pidäthän mikkisi suljettuna.

• Kysymyksiä voi lähettää koko tapahtuman ajan myös kirjallisesti viestikenttään kirjoittamalla. Myös kirjallisiin kysymyksiin vastataan tilaisuuden loppupuolella


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!