Työllisyysaluelautakunnan jäsenet on valittu
-

Julkaistu

Työllisyysaluelautakunnan jäsenet on valittu

Äänekosken kaupunginvaltuusto valitsi 10.6.2024 uuden Pohjoisen Keski-Suomen työllisyysaluelautakunnan. Lautakunnassa on edustus jokaisesta työllisyysalueen kunnasta. Kinnulasta lautakuntaan valittiin jäseneksi Markku Ruuska ja varajäseneksi Arja Rekonen.

TE-palvelut siirtyvät kuntien tehtäväksi vuoden 2025 alusta. Kinnulan työvoimapalvelujen järjestämisestä vastaa jatkossa Pohjoisen Keski-Suomen työllisyysalue, jonka vastuukuntana toimii Äänekosken kaupunki.

Uudistuksen keskeinen tavoite on tuoda palvelut lähemmäksi asiakkaita. Kunnat voivat helpommin tarjota asiakkaille kohdennettuja ja paikallisten työmarkkinoiden tarpeisiin sopivia palveluja. Tavoitteena on palvelurakenne, joka edistää parhaalla mahdollisella tavalla työntekijöiden nopeaa työllistymistä ja lisää työ- ja elinkeinopalvelujen tuottavuutta, saatavuutta, vaikuttavuutta ja monipuolisuutta.

Mitä muutos tarkoittaa? Jos olet jo TE-palvelujen asiakas, sinun ei tarvitse tehdä mitään erityistä palveluntarjoajan vaihtuessa. Mikäli tarvitset työvoimapalvelua ensimmäistä kertaa, voit ensi vuoden alusta aina kääntyä oman kuntasi puoleen ja me autamme ja ohjaamme sinua eteenpäin.

Lisätietoja Pohjoisen Keski-Suomen työllisyysalueen valmistelusta löydät osoitteesta www.aanekoski.fi/tyo-ja-yrittaminen/pohjoisen-keski-suomen-tyollisyysalueen-valmistelu.

 


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!