Kasvoksi Keski-Suomen hyvinvointialueelle!
-

Julkaistu

Kasvoksi Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Kiinnostaako osallistuminen valokuvauksiin, jossa sinä ja/tai läheisesi olette kuvauksen kohteena? Haluatko saada mukavan kuvausmuiston ja nähdä kuvia itsestäsi/läheisistäsi Keski-Suomen hyvinvointialueen viestinnässä?

Keski-Suomen hyvinvointialue I Tiedote 10.10.2022

Etsimme mukaan kaikenikäisiä keskisuomalaisia: vauvoja, taaperoita, lapsia, nuoria, aikuisia sekä iäkkäitä. Toivomme eri kohderyhmiämme mukaan kuvauksiin, henkilöstöämme, asukkaita, järjestöjä, henkilöstöä ja muita toimijoita. Sukupuolellasi, ulkonäölläsi, taustallasi tai muilla tekijöillä ei ole merkitystä – haluamme sinut mukaan juuri sellaisena kuin olet.

Kuvia käytetään Keski-Suomen hyvinvointialueen viestinnässä (esimerkiksi verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa tai painetuissa materiaaleissa kuten esitteissä tai julisteissa). Lupa kuvan käyttöön on voimassa viisi vuotta kuvauspäivästä. Alle 18-vuotiaan henkilön kohdalla kuvan käyttöluvan myöntää lapsen/nuoren huoltaja. Kuvaajana toimii Tero Takalo-Eskola. Kuvauksiin osallistumisesta saat pienen lahjan kiitokseksi.

Kuvauksia tehdään loppuvuodesta 2022 ja vuonna 2023 eri puolilla Keski-Suomea.  

Kiinnostuitko?

Ilmoita kiinnostuksestasi kuvauksiin lomakkeella >

Yhteydenottosi jälkeen olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja:

  • Sanna-Riikka Koponen, viestintäpäällikkö, Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma, p. 050 598 8481, sanna-riikka.koponen(at)jyvaskyla.fi
  • Hanne Joenaho, viestinnän asiantuntija, Keski-Suomen seututerveyskeskus, p. 014 269 5946, hanne.joenaho(at)seututk.fi
  • Tuija Ijäs, viestinnän asiantuntija, Jyväskylän kaupunki, p. 050 566 2193, tuija.k.ijas(at)jyvaskyla.fi

Keski-Suomen hyvinvointialue

Keski-Suomen hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023 ja vastaa sen jälkeen noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista. Hyvinvointialueesta muodostuu Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee noin 11 500 ammattilaista. Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tuottaa hyvää arkea keskisuomalaisille.


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!