Hyvä arki kaikille- Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelutilaisuus Äänekoskella 11.10.
-

Julkaistu

Hyvä arki kaikille- Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelutilaisuus Äänekoskella 11.10.

Hyvä arki kaikille – Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelutilaisuus Äänekoskella 11.10.

Miten Keski-Suomen hyvinvointialueesta tehdään ihmislähtöinen? Miten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluiden tulisi toimia asukkaiden kannalta? Millaisia odotuksia eri toimijoilla ja keskisuomalaisilla on hyvinvointialueelle?

Kaikille avoin Hyvä arki kaikille -teemainen keskustelutilaisuus järjestetään tiistaina 11.10. kello 18.00–19.30 Äänekosken Pankkari-areenalla, osoitteessa Vanha Vaasantie 462. Kahvitarjoilu alkaa kello 17.30.

Yhteistä keskustelua tilaisuudessa pohjustavat aluevaltuuston puheenjohtaja Jani Kokko, aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula, hyvinvointialuejohtaja Jan-Johannes Tollet, aluevaltuuston 2. varapuheenjohtaja Janne Luoma-aho ja Äänekosken sosiaali- ja terveysjohtaja Saara Kuusela.

Katso tilaisuuden tarkempi ohjelma: Hyvä arki kaikille - Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelutilaisuus Äänekoskella | HyvaKS.fi

Tilaisuus striimataan ja keskusteluun voi osallistua myös etäyhteyksin. Tilaisuuden linkki ja ohjeet keskusteluun osallistumiseksi julkaistaan osoitteessa www.hyvaks.fi/strategia.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Keski-Suomen hyvinvointialueen Hyvä arki kaikille -keskustelutilaisuuksiin voi osallistua vielä myöhemmin syksyllä 8.11. Laukaassa ja 22.11. Keuruulla. Myös Laukaan 8.11. tilaisuus tullaan striimaamaan.

Lisätietoja tulevista tilaisuuksista verkkosivuiltamme:

· Hyvä arki kaikille - Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierros Laukaassa | HyvaKS.fi

· Hyvä arki kaikille - Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierros Keuruulla | HyvaKS.fi

Aluehallitus tapaa henkilöstöä ja kuntajohtoa

Hyvinvointialueen aluehallitus vierailee koko päivän ajan kunnissa, joissa keskustelutilaisuudet pidetään. Aamupäivän aikana aluehallitus tekee työpaikkavierailun Äänekosken terveysasemalle, jossa tutustutaan terveysaseman toimintaan ja tavataan henkilöstöä. Lisäksi aluehallituksen edustajat tapaavat pohjoisen Keski-Suomen kuntien virka- ja luottamushenkilöjohtoa.

Iltapäivällä aluehallitus pitää oman kokouksensa Äänekoskella ennen illalla pidettävää, kaikille avointa keskustelutilaisuutta. Iltapäivällä on myös hyvinvointialueen järjestämä paikallislehdille suunnattu mediatilaisuus.

Keski-Suomen hyvinvointialue palvelee 1.1.2023 alkaen noin 273 000 keskisuomalaista.

Lisätietoja

· aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula, p. 050 530 9697

· hyvinvointialuejohtaja Jan-Johannes Tollet, p. 050 400 0073

· tilaisuuksien järjestelyt: viestinnän asiantuntija Hanne Joenaho, p. 014 269 5946


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!