Energianeuvonnan Suuri Mökki-ilta
-

Julkaistu

Energianeuvonnan Suuri Mökki-ilta

Kuluttajien energianeuvonta järjestää torstaina 11.5.2023, klo 16.30 alkaen verkkotapahtuman, jossa vastataan vapaa-ajan asuntojen energiankäyttöön ja energiatehokkuuden parantamiseen liittyviin kysymyksiin.

Viime talven tiukka energiatilanne herätti vapaa-ajan asuntojen omistajat miettimään myös loma-asumisen energiankäyttöä. Talviaikaisen lämmityksen vaihtoehdot ja kustannukset sekä sisälämpötilojen laskemisen riskit herättivät huolta.

Kesämökkikauden alkaessa on hyvä selvittää, suunnitella ja toteuttaa toimenpiteitä, joilla mökkien ja kakkoskotien energiatehokkuutta voi parantaa ja -kustannuksia alentaa. Ratkaisuja on, mutta omaan loma-asuntoon sopivimpiin vaihtoehtoihin on tutustuttava huolellisesti.

Energianeuvonnan suuressa mökki-illassa asiantuntijat vastaavat kuulijoiden kysymyksiin ja kertovat mm. ylläpito- ja kuivanapitolämmityksen eroista, aurinkosähkön hyödyntämisestä, uusista takkaratkaisuista ja kestävästä mökkeilystä laajemminkin.

Keskustelemassa ja kysymyksiin vastaamassa ovat Jouni Järvinen Keski-Suomen energianeuvonnasta, Anssi Kokkonen Pohjois-Karjalan energianeuvonnasta sekä Päivi Suur-Uski, Milja Aarni ja Teemu Kettunen Motivasta. Lisäksi linjoilla on Mikkelin seudulla kestävää loma-asumista edistävän Laiturilla-hankkeen projektipäällikkö Tuula Pihkala.

Osallistujat voivat jättää kysymyksiä ilmoittautumislomakkeella, lähettää ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiaaenergiasta@motiva.fi tai keskustelutilaisuuden aikana chat-viesteinä. Jälkikäteen tallanne on kuunneltavissa kahden viikon ajan.

Ilmoittautuminen tapahtumaan viimeistään 8.5.2023. Tapahtumalinkki lähetetään ilmoittautuneille 11.5. aamupäivällä.

Ilmoittautuminen: Energianeuvonnan mökki-ilta (lyyti.fi)

Motivan tapahtumakalenteri: Tapahtumat - Motiva


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!