-

Julkaistu

Elinvoima-aamukahvit

Elinvoima-aamukahvit pureutuu yritysten vastuullisuuteen

Sydänsuomen elinvoima-aamukahveilla on tarjolla ajankohtaista asiaa yritysten vastuullisuudesta sekä tietoisku Sydänsuomen yhteisestä aluekehitystyöstä yrittäjän näkökulmasta.

Elinvoima-aamukahvit on suunnattu yrityskehittäjille, yrittäjille, aluekehitystyötä tekeville ja Sydänsuomessa-alueen päättäjille.

Tervetuloa Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren yhteisille Sydänsuomen elinvoima-aamukahveille! Tarjolla on ajankohtaista asiaa yritysten vastuullisuudesta ja tulevaisuudelle hyvästä bisneksestä. Parhaimmillaan kestävä toiminta on yrityksen kilpailuetu. Kuulemme myös uusimmat kuulumiset Sydänsuomen yhteisistä kehittämishankkeista yritysten näkökulmasta.

Aika: to 1.2.2024 klo 9.00–11.00

Paikka: Kinnulan Seurojentalo, Keskustie 12, Kinnula

Ohjelma:

8.30–9.00 Aamukahvit tarjolla

9.00 Tervetuloa!

9.05 Outi Rokio-Ihanainen: Vastuullisuus yrityksen kilpailuetuna

10.15 Sydänsuomen kehittäjät: Mitä hyötyä ja tukea yrittäjä saa Sydänsuomen yhteisistä kehittämishankkeista yrityksen vastuullisuustyön kehittämiseen?

10.40 Yhteistä keskustelua

11.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoitathan osallistumisestasi ja mahdollisesta erikoisruokavaliosta 24.1.2024 mennessä osoitteella hanna.moilanen@karstulanseutu.fi. Näin osaamme varata sopivasti aamupalaa tarjolle.

Lisätietoja: Hanna Moilanen, hanna.moilanen@karstulanseutu.fi, puh. 040 548 0582

Elinvoima-aamukahvit järjestävät yhteistyössä Keski-Suomen liiton rahoittama Sydänsuomen aluekehitystyölle pikastartti -hanke sekä Pohjoisen Keski-Suomen ilmastosuunnitelma -hanke.


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!