Varhaiskasvatuksen opettaja (apulaisjohtaja)
-

Julkaistu

Varhaiskasvatuksen opettaja (apulaisjohtaja)

Hei, sinä varhaiskasvatuksen vahva ammattilainen! Olet tervetullut huippuporukkaamme!
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki. Varhaiskasvatuksen opettajana (apulaisjohtajana) vastaat ja johdat osaltasi lastemme varhaiskasvatusta, osallistuen myös lasten arkeen.

Päiväkoti Silkkilinna sijaitsevat keskellä kauneinta Kinnulaa. Silkkilinnan lisäksi, Leenantiellä toimii uusi päiväkoti, jossa järjestetään esiopetusta oleville lapsille. Varhaiskasvatuksen piirissä on tällä hetkellä 80 lasta. Silkkilinnassa on 3 lapsiryhmää ja henkilöstöä on 15 työntekijää. Päiväkoti Leenantiellä 14 lasta ja sinun lisäksesi kaksi työntekijää sekä ryhmäavustaja. Päiväkoti Silkkilinna toimii lasten hoitoaikojen mukaan tarvittaessa ympäri vuorokauden.

Apulaisjohtajan tehtävänä on päiväkoti Leenantien esiopetuksen opettajana toimiminen ja esiopetuksen täydentävän varhaiskasvatuksen toiminnallinen ja hallinnollinen johtaminen sekä esimiestyö ja tarvittaessa toimiminen lapsiryhmässä. Lisäksi sijaistat varhaiskasvatuspäällikköä hänen poissaolojensa aikana.

Tarjoamme sinulle energisen ja osaavan työyhteisön, vahvaa kollegiaalista tukea, mahdollisuuden kehittyä työssä ja vaikuttaa varhaiskasvatuksen kehittämiseen. Panostamme henkilöstön työhyvinvointiin sekä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen kehittämiseen.
Kelpoisuusvaatimuksena päiväkodin varhaiskasvatuksen opettajan (apulaisjohtajan) tehtävään on kelpoisuus 26 tai 27 §:ssä tarkoitettuun varhaiskasvatuksen opettajan tai sosionomin tehtävään ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito (Varhaiskasvatuslaki 540/2018 § 31) tai lain 75§:n siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus. Toiveenamme on aloitus 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäväkohtainen palkkaus (2 877,53€) ja muut viran ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 mukainen rekisteriote nähtäväksi. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva ja toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Kinnulan kunnassa maksetaan kelpoiselle päiväkodin ulkopuolelta tulevalle varhaiskasvatuksen opettajalle, kun hän on työskennellyt tosiasiallisesti vuoden Kinnulassa 1000 euron rekrytointilisä kertakorvauksena. Mikäli varhaiskasvatuksen opettaja tekee osa-aikaistatyöaikaa, maksetaan hänelle prosentuaalista suhteutettuna kokoaikaiseen viikkotyöaikaan.
Kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä CV tai ansioluettelo ja muut todistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan 6 .12.2022 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella. Työavain 481603.
Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.
Lisätietoja: Sari Huuskonen, varhaiskasvatuksen päällikkö puh. 044 4596 299 ja sivistysjohtaja Minerva Rannila puh. 044 4596 230

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiskasvatuksen-opettaja-apulaisjohtaja-481603/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!