Tekninen toimi etsii joukkoonsa määräaikaista huoltomiestä
-

Julkaistu

Tekninen toimi etsii joukkoonsa määräaikaista huoltomiestä

Kinnulan kunnan tekninen toimi etsii joukkoonsa huoltomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan jatkuen 31.12.2022 saakka.

Huoltomiehen tehtäväalueeseen kuuluu katu-, puisto-, ulkoilu- ja liikunta-alueiden ja paikkojen hoito sekä hoidon organisointi. Lisäksi tehtäväalueeseen kuuluu yleisten alueiden ja teiden hoito sekä hoidon organisointi. Työtehtävässä tulee hoitaa alueet ja kunnossapito kokonaisvaltaisesti ja organisoidusti yhteistyössä mm. eri urakoitsijoiden, työllistettyjen kanssa. Valittava huoltomies toimii myös työparina kiinteistöpuolen huoltomiehen kanssa ja osallistuu normaalisti nelimiehisen huoltomiestiimin päivystysrinkiin. Muiden huoltomiesten lomien tuuraus kuuluu myös tehtäväkuvaan. Tehtäviin lähinnä tuuratessa ja päivystäessä kiinteistöjen ja talotekniikan hoidon lisäksi kuuluvat myös kaukolämpölaitoksen ja uuden jätevedenpuhdistamon käyttö, valvonta ja eri laitoksilla eteen tulevat tehtävät. Vesihuoltolaitoksien ja kaukolämpöverkon hoito kuuluu myös tehtävään lähinnä päivystysvuorossa oltaessa.

Työtä tehdään asiakaskohteiden toiminta sekä tarpeet huomioiden. Joten onkin tärkeää, että omaat sosiaaliset vuorovaikutustaidot ja tulet toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa. Työ on kokoaikatyötä ja työtä tehdään pääsääntöisesti klo 7-15.45 välillä. Työtehtäviin kuuluu viikonloppupäivystystä noin 1 viikonloppu/kuukausi.

Valittavalla tulee olla edellä mainittuihin tehtäviin soveltuva koulutus tai muuten osoittaa, että em. kuvailluista työtehtävistä on kokemusta ja ammattitaitoa hoitaa edellä mainitut tehtävät.

Huoltomiehen määräaikaisen työn hoitaminen edellyttää hyvän ammattitaidon lisäksi oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, tietoteknisiä taitoja, kykyä kehittää toimintaa ja toimintamalleja, yhteistyökykyä, joukkuehenkisyyttä ja asiakaspalvelualttiutta.

Tehtävä hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus ja määräaikaisen työsopimuksen ehdot määräytyvät teknisten sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Huoltomiehen avoimen työpaikkailmoituksen löydät kuntarekrystä. 


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!