Kirjasto

 

Kirjastotoimi

Kirjasto on kaikille avoin kohtaamispaikka, jossa voi vierailla vapaasti ja käyttää aineistoja kuten kirjoja, sanoma- ja aikakausilehtiä, digitaalisia aineistoja, sähköisiä lehtiä ja erilaisia tietokantoja.

Kirjaston palvelut

Asiakkaana kirjastossa, lainaaminen ja kirjastokortti, kirjastokorttiin liitetty PIN-koodi verkkokirjaston käytössä, kaukopalvelu ja kotiseutukokoelma.

Lainaamista varten tarvitaan kirjastokortti, jonka numero yhdessä henkilökohtaisen PIN-koodin kanssa toimii tunnisteena mm. kirjaston sähköisten palveluiden käytössä ja verkkokirjastoon kirjauduttaessa.

Kinnulan kirjasto kuuluu Keski-kirjastoihin ja asiakas voi lainata samalla kortilla kaikissa kimpan kirjastoissa ja myös palauttaa mihin tahansa em. kirjastoon Keski-kirjastoista lainattua aineistoa. 

Palveluajat, henkilökunta on paikalla

Maanantaina 12-18
Tiistaina 12-18
Keskiviikkona 11-16
Torstaina 12-18
Perjantaina 11-16
Arkipyhien aattopäivinä 11-15

Omatoimikirjasto on käytössä ma-su, joka päivä kello 7-21. Kirjautumiseen tarvitaan voimassa oleva kirjastokortti ja siihen liitety pin-koodi. Lisätietoja ja opastusta saat omasta kirjastostasi em. palveluaikoina, sähköpostitse kirjasto@kinnula.fi, sekä palveluaikoina puhelimitse 044 4596259.

Ajantasaiset aukioloajat https://keski.finna.fi/

Yhteystiedot

Keskustie 27
43900 Kinnula
kirjasto@kinnula.fi
+358 44 4596259 lainaus

Palvelupaikka kartalla

Kirjaston palvelut

Asiakkaana kirjastossa, lainaaminen ja kirjastokortti, kirjastokorttin liitetty PIN-koodi verkkokirjaston käytössä, kaukopalvelu ja kotiseutukokoelma.

Sähköinen aineistohaku ja lainauspalvelut

KESKI-FINNA verkkokirjaston kautta voit hakea ja varata aineistoa, sekä uusia lainoja.

KESKI-FINNA verkkokirjasto

E-kirjasto

E-kirjat, E-lehdet. E-musiikki ja soitinopetus, muut tietokannat

Kirjaston muu toiminta

Keski-kirjastojen käyttösäännöt

Maksut

Tietosuoja