Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Joulunavaus

27 marraskuun @ 17:00 - 20:00

Joulunavaus pidetään perjantaina 27.11.2020 alkaen kello 17 kunnanviraston / Kinnuskeskuksen piha-alueella. Jouluvalot syttyvät päivän aikana; klo 17 alkaa joulupuurotarjoilu kunnanviraston piha-alueella. Kauhan varressa kunnanvaltuuston pj Manu Toikkanen, kunnanhallituksen pj Markku Toikkanen ja kunnanjohtaja Erkki Nikkilä.

Muut tapahtumat Kinnuskeskuksen piha-alueella; klo 18 ”karkkipukki” ja ohjelmaa;  Kinnulan seurakunnan musiikillinen joulutervehdys, Tiernapojat esiintyvät; klo 19 vuoden resupukin julkistaminen, Kinnulan Yrittäjäyhdistyksen muistamiset; klo 19.30 Yrittäjien kinkkuarvonta; klo 19.30-20 muut mahdolliset arvonnat.

Paikalle toivotaan yhdistysten ja yhteisöjen, koululuokkien, yritysten ja yksityisten myyntipöytiä ja myyjiä, Myyjillä tulee olla omat katokset, pöydät yms. tarvikkeet. Sisätiloja ei ole käytössä. Yleisön toivotaan käyttävän suojatietä liikuttaessa piha-alueelta toiselle. Paikalla on liikenteenohjaus.

Puuron tarjoilupaikalla on saatavana käsidesiä ja suojamaskeja. Jokaisen toivotaan huolehtivan osaltaan käsihygieniasta ja maskien käytöstä, sekä muistava pitää turvavälin toiseen. Tehdään yhdessä joulunavauksesta turvallinen tapahtuma.

Lisätietoja pirkko.kauppinen@kinnula.fi 044 4596257

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
27 marraskuun
Aika:
17:00 - 20:00

Tapahtumapaikka

Kunnanviraston / Kinnuskeskuksen piha-alue
Keskustie
Kinnula, 43900
Kotisivu:
www.kinnula.fi

Järjestäjät

Kinnulan kunta
Kinnulan Yrittäjät ry