LÄHIHOITAJA; tule kesätöihin Eevakodille!

Oletko sydämelläsi työtä tekevä, luotattava ja rehellinen lähihoitaja?

Hoivayksikkö Eevakoti, Kinnulassa on 13 tehostetun palveluasumisen ja 2 lyhytaikaisen palveluasumisen paikkaa käsittävä iäkkäiden hoivakoti. Tarjoamme asukkaillemme virikkeellisen ja turvallisen kodin sekä arvostavan kohtelun vuorokauden ympäri. Työnantajanamme toimii Kinnulan kunta.

Työ on meillä ihmislähteistä ja -lähtöistä hoivatyötä. Yhdessä muun tiimin kanssa toteutua turvallista ja oikeaa lääkehoitoa ja päivittäishoivaa asiakkaittemme hoito- ja palvelusuunnitelmien mukaisesti. Innovatiivisuus on meidän talossamme sallittua asiakkailtamme kunnioittaen ja kuunnellen. Työsuhde on kesätyö ajalla 1.6.-30.8.2022 ja se on luonteeltaan kolmivuorotyötä. Työn aloitus sopimuksen mukaan ja työaika voidaan myös sopia yllä mainitun ajanjakson sisällä, jos koko tuo aikaväli ei ole sinulle mahdollinen.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys. (Lähihoitaja tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan perustutkinto). Voimassa olevat Love-lääkeluvat ja EA-koulutus. (Näiden suorittaminen mahdollistetaan työsuhteen alussa). Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa.

Kesätyöpaikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Täytä hakemus Kuntarekryn sivuilla:

Lähihoitaja – Kinnulan kunta – Kuntarekry