KORONATIEDOTE 23.12.2021

Kunnan johtoryhmän tilannepäivitys 23.12.2021:

COVID 19 TIEDOTE 23122021

Kinnulan kunnan johtoryhmä toivottaa kaikille rauhallista joulua, mutta muistuttaa edelleen hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä sekä maskin käytöstä kaikissa tilanteissa, joissa ollaan kontaktissa toisten ihmisten kanssa. Joulua suositellaan vietettäväksi pienissä porukoissa.

Jos epäilet koronavirustartuntaa, voit tehdä oireiden arvioinnin Omaolopalvelussa https://www.omaolo.fi/. Voit ottaa yhteyttä soittamalla omaan terveyskeskukseen 044 4596 311 tai Päivystysapuun 116117, josta ohjataan tarvittaessa jatkotutkimuksiin. Vältä kontakteja muihin ihmisiin, mikäli epäilet tartuntaa.

Epäillessään koronainfektiota voi myös erityisesti juhlapyhien aikaan tehdä korona-kotitestin. Näitä kotitestisettejä myydään mm. ruokakaupoissa ja apteekeissa n. 6-8 euron hintaan. Mikäli testin tulos on positiivinen, tulee pikimmiten soittaa yllä mainittuihin yhteysnumeroihin, jotta tarkempi ns. PCR-testi voidaan tehdä.