HAKU AVOINNA – Lähihoitaja

LÄHIHOITAJA, TYÖTÄ VAILLA?

Oletko sydämelläsi työtä tekevä, luotettava ja rehellinen lähihoitaja?

Kinnulan kunta hakee lähihoitajaa Hoivayksikkö Eevakotiin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.12.2021 -15.6.2022. Eevakoti on 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa käsittävä iäkkäiden hoivakoti. Asukkaista pitää huolen ammattitaitoinen, työhönsä sitoutunut ja välittävä henkilökunta. Eevakodissa mahdollistetaan asukkaalle viihtyisä, lämminhenkinen ja turvallinen arki ympäri vuorokauden.

Tietoa tehtävästä:

Työ meillä on ihmisläheistä ja -lähtöistä hoivatyötä. Yhdessä muun tiimin kanssa toteutat turvallista ja oikeaa lääkehoitoa ja päivittäishoivaa asiakkaittemme hoito- ja palvelusuunnitelmien mukaisesti. Innovatiivisuus on meidän talossamme sallittua asiakkaitamme kunnioittaen ja kuunnellen. Tiimissä arvostamme yhdessä tekemistä ja hyvää yhteishenkeä. Meidän työryhmäämme kuuluu pitkäaikaisia työntekijöitä, jolloin uuden työntekijän on helppo tulla osaksi porukkaamme.

Työsuhde on määräaikainen ja se on luonteeltaan kolmivuorotyötä. Työn aloitus sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 27.12. Koeaika 3 kk.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan.

Työn edellyttämät vaatimukset: 

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys (lähihoitaja tai muu sosiaali- ja terveysalan perustutkinto).

Voimassa olevat Love- lääkeluvat sekä EA-koulutus. (Näiden suorittaminen mahdollistetaan työsuhteen alussa). Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa.

Hygieniapassi.

Kiinnostuitko?

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa viimeistään 10.12.2021 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kinnulan.kunta@kinnula.fi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastatteluja järjestetään mahdollisesti jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

Jonna Kumpulainen
Hoivakodin johtaja, Hoivayksikkö Eevakoti
Keskustie 3 B, 43900 Kinnula
p.044-4596205
jonna.kumpulainen@kinnula.fi