HAKU AVOINNA -Sosiaalityöntekijä

Haluatko tehdä monipuolista sosiaalityötä kauniin luonnon ja upeiden vesistöjen keskellä? Pohjoisessa Keski-Suomessa sijaitseva luonnonkaunis Kinnulan kunta hakee vakinaiseen virkasuhteeseen 1.12.2021 alkaen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ (sitouttamiskorvaus ja osa-aikatyömahdollisuus)

Tässä on tilaisuutesi päästä vielä tekemään pienen kunnan laaja-alaista sosiaalityötä ennen hyvinvointialueiden aikakautta ja nähdä miten ketterästi pieni organisaatiomme toimii. Kinnulassa arvostamme yhdessä tekemistä, joten tule sinäkin osaksi yhteisöllistä porukkaamme.

Sosiaalityöntekijänä vastaat kuntamme lasten, nuorten ja perheiden sosiaalityöstä. Työhösi kuuluu yhteydenottojen ja lastensuojeluilmoitusten käsittely, palvelutarpeen arviointi, sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisten asiakkuuksien suunnitelmallinen sosiaalityö. Työnkuvaasi on mahdollista vaikuttaa erilaisin painotuksin osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Sosiaalityöntekijänä pääset osaksi maakunnallisia kehittämishankkeita, joissa kehitämme yhdessä tulevaa hyvinvointialuettamme.

Työsi tukena on lämminhenkinen ja huumorintajuinen tiimi, johon on helppo päästä osalliseksi. Tiimin jäsenissä on paikallistuntemusta sekä vahvaa ammattitaitoa sosiaalityön eri osa-alueilta. Tulevaan tiimiisi kuuluvat sosiaaliohjaaja, perhetyöntekijä, toimistosihteeri sekä sosiaalijohtaja. Otamme mielellämme tiimiimme niin kokeneen sosiaalityön ammattilaisen kuin uraansa aloittelevan sosiaalityöntekijän. Tarjoamme hyvän tuen ja perehdytyksen sosiaalityöhön vauvasta vaariin. Tiimimme toiminta perustuu toisia tukevaan työskentelytapaan ja kaveria autamme aina.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, moniammatillista työotetta sekä hyviä verkostotyöntaitoja.

Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3761,77 euroa. Lisäksi maksamme kertakorvauksena 3000 euroa kelpoisuusehdot täyttävälle sosiaalityöntekijälle vuoden kokoaikaisessa virkasuhteessa oltuaan. Sitouttamiskorvauksen maksaminen edellyttää tosiasiallista vuoden kestävää työssäolojaksoa. Mikäli kyseessä osa-aikatyö, lasketaan sitouttamiskorvaus prosentuaalisesti kokoaikatyöstä suhteutettuna.

Viran kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää enintään vuoden määräajaksi sosiaalityötä opiskelevalla henkilöllä, jolla on suoritettuna hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelu. Virka on mahdollista täyttää myös osa-aikaisesti (min. 50% työaika) ja työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee toimittaa 21.10.2021 klo 16.00 mennessä sähköpostilla kinnulan.kunta@kinnula.fi

Lisätietoja: sosiaalijohtaja Jenni Laiho, p. 044 459 6321, jenni.laiho@kinnula.fi.