HAKU AVOINNA – Sosiaalityöntekijä

Pohjoisessa Keski-Suomessa sijaitseva luonnonkaunis kasvukunta Kinnula hakee vakinaiseen virkasuhteeseen 15.9.2021 alkaen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Haluatko tehdä monipuolisesti sosiaalityötä kauniin luonnon ja upeiden vesistöjen keskellä? Tässä on tilaisuutesi vielä päästä tekemään pienen kunnan sosiaalityötä ennen hyvinvointialueiden aikakautta ja nähdä miten ketterästi pieni organisaatiomme toimii. Kinnulassa arvostamme yhdessä tekemistä, joten tule sinäkin osaksi meidän yhteisöllistä porukkaa!

Sosiaalityöntekijänä vastaat kuntamme lasten, nuorten ja perheiden sosiaalityöstä sekä lastenvalvojan tehtävistä. Pääpaino on sosiaalihuoltolain mukaisissa asiakkuuksissa sekä varhaisen tuen työskentelyssä. Työnkuvaasi on mahdollista vaikuttaa erilaisin painotuksin osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Sosiaalityöntekijänä pääset osaksi maakunnallisia kehittämishankkeita, joissa kehitetään yhdessä tulevaa hyvinvointialuettamme.

Työsi tukena on lämminhenkinen ja huumorintajuinen tiimi, johon on helppo päästä osalliseksi. Tiimiin jäsenissä on paikallistuntemusta sekä vahvaa ammattitaitoa ja kokemusta sosiaalityön eri osa-alueilta. Tulevaan tiimiisi kuuluvat sosiaaliohjaaja, perhetyöntekijä, toimistosihteeri sekä sosiaalijohtaja. Otamme mielellämme tiimiimme niin kokeneen sosiaalityön ammattilaisen kuin vasta uraansa aloittelevan sosiaalityöntekijän. Tarjoamme hyvän tuen ja perehdytyksen sosiaalityöhön vauvasta vaariin. Tiimimme arvostaa toisia tukevaa työskentelytapaa ja kaveria autetaan aina.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, moniammatillista työotetta sekä hyviä verkostotyöntaitoja. Kinnulan kunta tekee perusturvatoimialalla säännöllistä yhteistyötä Wiitaunionin (Pihtipudas ja Viitasaari) kanssa ja kuuluu yhteistoiminta-alueen yhteiseen perusturvalautakuntaan.

Viran kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää enintään vuoden määräajaksi sosiaalityötä opiskelevat henkilöt, joilla on suoritettuna sosiaalityön aineopinnot ja siihen liittyvä käytännön harjoittelu.

Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Hakemukset tulee toimittaa 2.8.2021 klo 12.00 mennessä osoitteella Kinnulan kunta/Perusturvatoimiala Keskustie 47, 43900 Kinnula tai sähköpostilla kinnulan.kunta@kinnula.fi

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Säännöllisestä etätyöstä on mahdollista sopia. Koeaika on kuusi kuukautta. Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Otathan yhteyttä, mikäli kaipaat lisätietoja! Sosiaalijohtaja Jenni Laiho, p. 044-459 6321, jenni.laiho@kinnula.fi. Tavoitettavissa vain sähköpostilla ajalla 12.7 – 1.8.2021