HAKU AVOINNA – koulunkäynninohjaaja

Koulukäynninohjaaja (perusopetus), toistaiseksi voimassa oleva toimi, Kinnulan kunta, Kinnula

Kinnulan kunnan perusopetuksessa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva koulukäynninohjaajan tehtävä 10.8.2021 alkaen. Ohjaajan viikoittainen työaika on 30 h/vko, 78,43 % viikkotyöajasta. Tehtävään sisältyy aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjausta.

Hakijalta edellytetään kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkintoa, aiempaa koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkintoa tai muuta alalle soveltuvaa tutkintoa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta lasten ja nuorten kanssa toimimiseen. Valinnassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset lähetetään sähköisesti osoitteeseen kinnulan.kunta@kinnula.fi tai paperimuotoisena osoitteella Kinnulan sivistyslautakunta, Keskustie 27, 43900 Kinnula. Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo ja selvitys hakijan kelpoisuudesta. Hakuaika päättyy 13.6.2021. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon.

Haastattelut toteutetaan ma 14.6.2021.

Lisätietoa kunnasta: www.kinnula.fi

Lisätiedot: sivistysjohtaja-rehtori Minerva Rannila, puh. 044 4596 230