HAKU AVOINNA – Liikunnan päätoiminen tuntiopettaja

Liikunnan päätoiminen tuntiopettaja, Kinnulan kunta, Kinnula

Kinnulan kunnan perusopetuksessa ja lukiossa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva liikunnan päätoiminen tuntiopettajuus 1.8.2021 alkaen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myönteistä asennetta, edistäen liikunnan ilon löytymistä. Tehtävä edellyttää lisäksi yhteistyötaitoja, oppilaslähtöistä ja kehittävää työskentelyotetta sekä joustavuutta. Hakijan kelpoisuus, osaaminen ja mielenkiinto huomioiden voidaan muiden aineiden opetustunteja yhdistää tehtävään.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti ja palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa sähköisesti osoitteeseen kinnulan.kunta@kinnula.fi. Paperimuotoinen hakemus, joka osoitetaan sivistyslautakunnalle, tulee toimittaa osoitteeseen Kinnulan sivistyslautakunta, Keskustie 27, 43900 Kinnula. Hakemukseen on liitettävä jäljennökset kelpoisuutta osoittavista tutkinto- ja työtodistuksista. Hakuaika päättyy 11.4.2021. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon.

Haastattelut toteutetaan pe 16.4.2021.

Lisätiedot: sivistysjohtaja-rehtori Minerva Rannila, puh. 044 4596 230

Lisätietoa kunnasta: www.kinnula.fi