HAKU AUKI – Koulunkäynninohjaaja

Koulukäynninohjaaja (perusopetus), määräaikainen toimi, Kinnulan kunta, Kinnula

Kinnulan yhtenäiskoulussa on haettavana osa-aikainen määräaikainen koulunkäynninohjaajan tehtävä ajalle 1.10.2020-5.6.2021. Viikoittainen työaika on 20-24 tuntia. Tehtävänkuvaan sisältyy ohjaustehtäviä yleisopetuksessa sekä tarvittaessa erityisopetuksen pienryhmässä ja esiopetuksessa. Lisäksi tehtävään voi sisältyä aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjausta. Määräaikaisuuden perusteena on erillisrahoitus, valtionavustus koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen vaikutusten tasoittamiseksi.

Hakijalta edellytetään kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkintoa, aiempaa koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkintoa, muuta alalle soveltuvaa tutkintoa tai opintoja. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta lasten ja nuorten kanssa toimimiseen.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa sähköisesti osoitteeseen kinnulan.kunta@kinnula.fi. Hakemukseen on liitettävä kelpoisuutta osoittavat tutkinto- ja työtodistukset. Hakuaika päättyy 20.10.2020 klo 12.

Alustava haastattelupäivä on ke 21.10.2020.

Lisätiedot: sivistysjohtaja-rehtori Minerva Rannila, p. 044 4596 230