INFOTILAISUUS KULJETTAJILLE

KESKI-SUOMEN MAAKUNNALLINEN KULJETUS- JA VÄLITYSPALVELUIDEN KILPAILUTUS:

Keski-Suomen maakunnassa on käynnistymässä kuljetus- ja välityspalveluiden kilpailutus. Tilaisuuksissa kerrotaan tarkemmin, missä vaiheessa maakunnallinen välitys- ja kuljetuspalvelun toteutus on. Lisäksi tilaisuuksissa opastetaan, miten kuljetuspalveluita tuottavat yritykset pääsevät hakeutumaan kuljetuspalvelutuottajiksi perustettavaan maakunnalliseen hankintajärjestelmään mukaan. Tilaisuudet järjestetään ainoastaan kuljetuspalveluntuottajille tai siksi aikoville yrittäjille. Kuljetuspalvelutuottajan ei tarvitse olla tilaisuuksia järjestävien kuntien alueella toimivia, vaan sopimuskumppaniksi voivat päästä lähikuntienkin kuljetuspalvelutuottajat.

Kutsu tapahtumaan

Ylläolevasta kutsusta selviää infotilaisuuden ajankohta ja ohje ilmoittautumisesta. Huom! Viimeinen ilmoittautumispäivä 22.9.2020.

Lisätietoja sosiaalijohtaja Jenni Laiho p. 044-459 6321