HAKU AVOINNA – Sosiaalityöntekijä

Pohjoisessa Keski-Suomessa sijaitseva luonnonkaunis kasvukunta Kinnula hakee vakinaiseen virkasuhteeseen 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan

Sosiaalityöntekijää

Haluatko päästä tekemään monipuolisesti sosiaalityötä kauniin luonnon ja upeiden vesistöjen keskellä? Tässä on tilaisuutesi päästä tekemään pienen kunnan sosiaalityötä ja nähdä miten ketterästi kuntaorganisaatiomme toimii. Kinnulassa tunnet ihmiset ja yhteistyötahot kasvoilta, joten tule osaksi meidän yhteisöllistä porukkaa!

Sosiaalityöntekijänä vastaat kuntamme lasten, nuorten ja perheiden sosiaalityöstä sekä lastenvalvojan tehtävistä. Pääpaino on sosiaalihuoltolain mukaisissa asiakkuuksissa sekä varhaisen tuen työskentelyssä. Työnkuvaasi on mahdollista vaikuttaa erilaisin painotuksin osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Sosiaalityöntekijänä pääset myös osaksi maakunnallisia kehittämishankkeita sekä seuraamaan sote-maakuntauudistuksen työstämistä.

Työsi tukena on lämminhenkinen ja osaava tiimi, johon on helppo päästä osalliseksi. Tiimiin jäsenissä on paikallistuntemusta sekä vahvaa ammattitaitoa ja kokemusta sosiaalityön eri osa-alueilta. Tulevaan tiimiisi kuuluvat sosiaaliohjaaja, perhetyöntekijä, toimistosihteeri sekä sosiaalijohtaja. Otamme mielellämme tiimiimme niin kokeneen sosiaalityön ammattilaisen kuin vasta uraansa aloittelevan sosiaalityöntekijän. Tarjoamme hyvän tuen ja perehdytyksen sosiaalityöhön vauvasta vaariin. Tiimimme arvostaa toisia tukevaa työskentelytapaa, missä kaveria ei jätetä.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää yhteistyötaitoja, kykyä sekä itsenäiseen että parityöskentelyyn ja päätöksentekoon. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, moniammatillista työotetta sekä hyviä yhteistyöaitoja. Kinnulan kunta tekee perusturvatoimialalla säännöllistä käytännön yhteistyötä Wiitaunionin (Pihtipudas ja Viitasaari) kanssa.

Viran kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää enintään vuoden määräajaksi sosiaalityötä opiskelevat henkilöt, joilla on suoritettuna sosiaalityön aineopinnot ja siihen liittyvä käytännön harjoittelu.

Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Hakemukset tulee toimittaa 29.9.2020 klo 15.00 mennessä osoitteella Kinnulan kunta/Perusturvatoimiala, Keskustie 45, 43900 Kinnula tai sähköpostilla kinnulan.kunta@kinnula.fi

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Hakija voi liittää hakemukseensa myös oman palkkatoivomuksensa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa sosiaalijohtaja Jenni Laiho p. 044-459 6321 jenni.laiho@kinnula.fi