KANSALAISOPISTON SYYSLUKUKAUDEN ALOITTAMISEN SIIRTÄMINEN, KURSSIMAKSUT JA KORONAVIRUSTILANTEEN VAIKUTUS KURSSIEN TOTEUTTAMISEEN

HUOMIO!

Kansalaisopiston syyslukukauden aloittaminen on siirretty vallitsevan koronatilanteen vuoksi viikolle 39.

Myös veloituksettomat tutustumiskerrat liikuntakursseilla on viikolla 39. Kurssipaikan varmistus tulee tehdä viim. 28.9. mennessä.

Opintoseteliavustuslomakkeiden palautus viim. 30.10. mennessä!

Lukuvuoden 2020-2021 kurssimaksut määräytyvät johtokunnan hyväksymien periaatteiden mukaisesti. Laskutus tapahtuu marraskuun alkupuolella. Mikäli opetus keskeytyy koronan vuoksi, opiskelijoita laskutetaan vain pidettyjen tuntien mukaan siltä osin kuin opetusta ei voida järjestää etäopetuksena. Mikäli opetus keskeytyy laskutuksen jälkeen kokonaan, otetaan käyttöön mahdolliset opintomaksupalautukset.

Tiedotamme tietoomme tulleista rajoituksista ja ohjeista asiakkaitamme heti kun se vain on mahdollista mm. opiston Facebook- ja kotisivulla ja paikallislehdissä.

Muutoksista opetuksen järjestämiseen liittyen pyrimme kiireellisissä tapauksissa ilmoittamaan myös ryhmätekstiviestinä.

Kansalaisopiston kursseilla tullaan kiinnittämään erityistä huomiota lähiopetuksen järjestämiseen turvallisesti. Opetustiloissa huolehditaan mm. riittävistä turvaväleistä, käsienpesumahdollisuus ja/tai käsidesiä järjestetään, yhteisessä käytössä olevat liikuntavälineet puhdistetaan ryhmien jälkeen jne.

Opetukseen ja muuhun kansalaisopiston opetustiloissa järjestettävään toimintaan ei saa osallistua sairaana tai jos on hengitystieinfektioon viittaavia oireita.

Eri kurssien opettajia on informoitu tarkemmin ryhmäkohtaisista turvamääräyksistä, mm. lapsiryhmien, joidenkin lähikontaktiryhmien, pukuhuonekäyttäytymisen, mikrofonihygienian yms. osalta.

Opettajien päiväkirjamerkintöihin mm. osallistumisen osalta kiinnitetään erityistä huomiota mm. mahdollisten tartuntaketjujen selvittämisen vuoksi.

Pidetään vastuullisella käyttäytymisellä ja toimintamalleilla itsemme terveinä!