Kunnan ruokapalveluiden ruokalistojen julkaisutapa uudistuu

Kunnan ruokapalveluiden ruokalistat ovat nyt näkyvissä JAMIX MENU sovelluksen kautta. Palvelussa pääsee näkemään viikoittain vaihtuvat ruokalistat. Sovelluksen kautta on mahdollista tutustua tarkemmin aterioiden tuoteselosteisiin ja ravintoainesisältöihin. Ruokalistoilta löytyy myös tuotteiden raaka-aineet ja yleisimmät allergeenit.

Ruokalista avautuu aina kuluvan viikonpäivän kohdalta. Listoja voi selata 2 viikkoa eteen- ja taaksepäin yläreunassa keskellä olevalla nuolipainikkeella. Palvelun kautta voi tutustua ruokalistaa/ateriaa koskeviin tarkempiin tietoihin, kuten ravintoainesisältöön klikkaamalla kyseisen päivän ruokalistan päältä.

Ruokalistoja pääset selaamaan alla olevasta linkistä:
https://fi.jamix.cloud/apps/menu/?anro=97279

Ruokalistamuutokset ovat mahdollisia.

Kaikki ruokalistat ovat myös selattavissa älypuhelimella tai muilla mobiililaitteilla.

Voit ladata maksuttoman JAMIX MENU mobiilisovelluksen puhelimeesi sovelluskaupasta.

Kinnulan kunnan ruokalistat löytyvät sovelluksesta nimellä:
Kinnula/Keskuskeittiö