PERHETYÖNTEKIJÄÄ toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Kinnulan kunta hakee

PERHETYÖNTEKIJÄÄ toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Perhetyöntekijänä toimit sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisissa asiakkuuksissa, toteutat osaltasi suunnitelmallista työskentelyä perheisiin. Perhetyöntekijänä työhösi voi sisältyä myös ammatillisen tukihenkilön tehtäviä asiakastarpeen mukaisesti. Perhetyö on ennaltaehkäisevää tai korjaavaa työtä, sekä tiivistä ja muutokseen tähtäävää vuorovaikutustyötä.

Sinulta edellytetään työtehtävässä erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä pari – ja tiimityöskentelyyn sekä viranomaisyhteistyöhön.Ajokortti ja auto on välttämätön perhetyöntekijän työtehtävässä.

Aiempi kokemus perhesosiaalityöstä ja lastensuojeluun liittyvästä työstä on tehtävän menestyksellisen hoidon edellytys. Arvostamme asiakaslähtöistä ja tavoitteellista työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä organisointi- ja dokumentointitaitoja.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaan. Perhetyöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva vähintään sosiaali- ja terveydenhuoltolain mukainen ammatillinen tutkinto.

Hakuaika päättyy 17.4.2020 klo 16.00. Hakemukset liitteineen pyydetään toimittamaan sähköisesti Kinnulan kunnan sähköpostiin kinnulan.kunta@kinnula.fi

Työsuhde alkaa maanantaina 11.5.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut:
Kirsi Alonen, sosiaalijohtaja, p. 0444596321
kirsi.alonen@kinnula.fi (huom. 7.4. jälkeen tiedustelut sähköpostiin)