Vesi- ja kaukolämmön lukeman ilmoitus

Vesimittareiden luenta

Kiinteistön vesimittarilukema pyydetään ilmoittamaan pe 20.12.2019 mennessä joko osoitteessa www.kinnula.fi jossa valitaan Tekninen > Vesi- ja viemärilaitos> Vesimittarilukeman ilmoitus tai lukeman voi ilmoittaa sähköpostilla veli-pekka.parkkila@kinnula.fi tai puhelimitse 044 4596 223. Mikäli ilmoitatte sähköisesti, niin ilmoittakaa myös käyttöpaikan osoite, luentapvm, ilmoittaja ja puhelinnumero. Jos ilmoittaja eri kuin kiinteistön omistaja tulee lisätietoja kohdassa ilmoittaa omistajan tiedot. Mikäli on useita mittareita silloin ilmoitettava myös mittarinumerot. Kiinteistöä koskevat muutokset tulee ilmoittaa heti niiden tapahduttua esim. kulutuksen lisäys/vähennys tai omistajamuutokset!

Huom. kesäasukkaat ym. satunnaisesti kiinteistöllä käyvät huolehtikaa talosulkuventtiilit kiinni sekä vesimittareiden suojaus talven ajaksi.

Jos mittarin lukemaa ei ilmoiteta, niin se luetaan huoltomiehen toimesta ja tästä peritään luentamaksu.

Kaukolämpömittareiden luenta

Kaukolämmön asiakkaita pyydetään huomioimaan, että mittareiden luku tapahtuu viikon 51 aikana Kinnulan kunnan huoltomiehen toimesta. Lukeman voi ilmoittaa myös itse ennakkoon joulukuun alussa. Seuratkaa mittarin toimivuutta!