Varhaiskasvatuksen opettajan sijainen

Varhaiskasvatuksen opettajan sijainen, Kinnulan kunta

Hakuaika 14.8 – 30.8.2019. haku päättyy 30.8.2019 klo 15.00

Haemme varhaiskasvatuksen opettajan sijaista ajalle 26.9.2019 -10.8.2020. Varhaiskasvatuksen opettaja työskentelee päiväkoti Silkkilinnassa, joka toimii lasten hoitoaikojen mukaan tarvittaessa ympäri vuorokauden. Toivomme saavamme sinusta aktiivisen työyhteisön jäsenen, jolla on halua kehittää pedagogiikkaa yhdessä meidän kanssamme ja kykyä ottaa vastuuta koko työyhteisön tasolla. Varhaiskasvatuksen opettajana sinulla on pedagoginen vastuu ja siihen varattu suunnitteluaikaa ryhmärakenteissa. Toivomme opettajalta hyviä vuorovaikutus-ja työyhteisötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta. Työyhteisömme on kannustava, reilu ja huumorintajuinen. Joukossamme voi innostua, onnistua ja virheistä opimme. Teemme yhdessä parasta lapsille ja perheille. Työ alkaa 26.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005). Myös muut alalle soveltuvat henkilöt/koulutukset huomioidaan, jos päteviä hakijoita ei ole. Palvelusuhteen ehdot ja palkka määräytyvät KVTES:n mukaan. Työ on jaksotyötä ja työaika keskimäärin 38,75 h/vko.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä CV tai ansioluettelo ja muut todistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/02 edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävän täytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Hakemukset: sari.huuskonen@kinnula.fi tai Kinnulan kunta, Varhaiskasvatus, Keskustie 45, 43900 KINNULA

Tiedustelut: Sari Huuskonen, varhaiskasvatuksen päällikkö puh. 044 4596299