ETSIVÄ NUORISOTYÖNTEKIJÄ

Kinnulan kunnassa julistetaan haettavaksi etsivä nuorisotyöntekijän toimi alkaen 1.7.2019. Tehtävä täytetään toistaiseksi.

 

Työaika on yleistyöaika (viikkotyöaika 38.75 h/vko) ja palkkaus on KVTES:n mukainen. Työ voi sisältää satunnaisesti ilta-/viikonlopputyötä. Kinnulan kunta tuottaa etsivä nuorisotyöntekijäpalvelut myös Kivijärven kunnalle.

Etsivä nuorisotyöntekijä on erityisnuorisotyöntekijä, joka työskentelee 15 – 29 v. nuorten kanssa, jotka ovat koulutuksen tai työelämän ulkopuolella, tarvitsevat esim. virallisten lomakkeiden täyttämisessä, oman opinto-/työpolun tai elämänhallinnan hakemisessa tai haluavat keskustella luotettavan aikuisen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään edellytämme alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja arvostamme työkokemusta nuorten kanssa työskentelystä.

Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi 30 vrk:n kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi tarkoitettu rikostaustaote (laki 504/2002) sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset, joihin tulee liittää CV, kopiot tutkinto- ja työtodistuksista, pyydetään lähettämään 24.5.2019 klo 15.00 mennessä Kinnulan kunnan sivistyslautakunnalle osoitteella Keskustie 45, 43900 KINNULA tai sähköpostitse anitta.hakkarainen@kinnula.fi.

Lisätietoja antaa: va. sivistysjohtaja Anitta Hakkarainen, p. 044-4596 287 tai anitta.hakkarainen@kinnula.fi

 

Kinnulassa 14.5.2019

Sivistyslautakunta

Kategoria(t): Työpaikat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.